Sis medalles per es karatekes de Físics en es campionat de Balears

Fisics-Medalles Balear karate
Compartir

Sis medalles per es karatekes de Físics en es campionat de Balears

Fisics-Medalles Balear karate

Es karatekes des Físics es penjen sis metalls as coll de ma de Judith García, Julen Triay, Adrià López, Cris Pons, Judith Álvarez i Adrià López, que aquest darrer feia doblete en participar en ses dues modalitats de Kata i kúmite.

Es primer or de Físics sortia de ses guantilles de Judith García qui va superar a totes ses seves contrincants i així pujava a lo més alt des podi.

S’altre or queia en mans de Julen Triay qui tenia una difícil lliguilla havent de lluitar amb es seus companys de sa selecció Balear i medallistes nacionals però que finalment s’imposà havent de demostrar es seu bon estat.

Es ferrerienc Adrià López va pujar as podi en ses dues modalitats de kata i kúmite fent valer sa seva important condició física i demostrant ser es karateka més complert de s’expedició menorquina penjant-se dos metalls.

Per part de Cris Pons hagué de saltar as tatami per enfrontar-se a ses dues eivissenques medallistes nacionals i de gran nivell, uns combats molt complicats i en es que va superar a sa primera però no va poder amb sa segona quedant-se així en es segon escaló.

Sa sisena medalla per es de Físics venia des guants de Judith Àlvarez qui va haver de lluitar amb oponents de molta més envergadura per lo que sortia en desavantatge, així hi tot va aconseguir un tercer lloc molt digne.

I es debutants Adrià Barber i Llucia Coll, així com Miquel Barea i Neus Marquet van saltar as tatami amb molt bona actitud i afrontant un campionat de molt bon nivell per lo que era difícil aconseguir classificar-se per una medalla.

A l’espera que des de sa Federació arribi es llistat des seleccionats per es nacional que es celebrarà a Talavera de la Reina es propers 23 i 24 de novembre, es entrenadors Pere Calfat, Guel Pons i Shuto Triay estan confiats en aconseguir alguna plaça per entrar en sa selecció Balear però conscients de que és difícil degut as elevat nivell que té sa nostra autonomia en aquestes categories.

2 comentarios

  1. Julen triay se inpuso gracias a un error arbrital ,que habiendo videos demostrando la s malas praticas de este competid r con lo de todo vale. se decidió no tenerlo en cuenta.

    Si la maxima del club es ganar como sea bienvenidos los titulos, triste dias para el deporte.

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*