Esteve Bagur amb ‘Cornet’ guanya s’Open Social de Curricà de Costa d’Es Nàutic

Curricà
Compartir

Esteve Bagur amb ‘Cornet’ guanya s’Open Social de Curricà de Costa d’Es Nàutic

Aquest dissabte sa costa de Ciutadella ha viscut una nova i entretinguda edició de sl’Open Social de Curricà de Costa 2019, trofeu patrocinat per Can Capó i, com sempre, organitzat per es Club Nàutic Ciutadella. I es flamant guanyador va ser es fins fa poc vocal de sa secció de pesca recreativa des CNC, Esteve Bagur, amb s’embarcació ‘Cornet’. Segon acabaria classificat acabaria ‘Aiton II’, de Toni Juan i tercer, ‘Laramar’, de Josep Camps. Finalment, es premi de sa Peça Major recauria amb ‘Iris IV’, de Biel Cerdà.

En aquesta edició des 2019 de s’Open Social de Curricà de Costa hi van haver un total de 15 embarcacions inscrites, de ses quals dotze van prendre sa sortida d’un campionat caracteritzat per s’escàs nombre de captures.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*