Entrenadores PDTIB- Transfer Class
Compartir

Jornada inaugural PDTIB

Nou programa de tecnificació de bàsquet a ses Illes Balears

Sa nova edició comença es proper 6 d’octubre amb més de 200 inscrits

Entrenadores PDTIB- Transfer Class

Sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears donarà es sus a una nova edició del PDTIB Transfer Class a totes ses Illes es pròxim 6 d’octubre amb més de 200 inscrits.

Es tracta des Programa de Detecció i Tecnificació de ses Illes Balears (PDTIB –Transfer Class) as fiets i fietes de ses categories Infantil i Mini de totes ses Illes.

Es projecte del PDTIB Transfer Class compta amb sa presència de seleccionadors autonòmics i tècnics de sa FBIB per treballar amb es participants durant ses diferents sessions que es duran a terme.

S’objectiu d’aquest programa és sa millora de sa tècnica i sa tàctica individual de cada jugador i jugadora que mostra gran interès i preferència per corregir es seu progrés personal en es bàsquet.

Sa novetat d’aquest any es que es realitzaran masterclass de tècnics de seleccions autonòmiques i altres entrenadors i entrenadores referents a les nostres illes.

Ses comarques on es duran a terme es programa són:

A Menorca s’horari des minis serà de 17:00 a 18:30 i per as infantils de 18:30 a 20:00. Es lloc de trobada serà sa Sinia Costabella.

A Mallorca es farà de 17:00 a 18:30 es minis i de 18:30 a 20:00 es infantils. Ses tres comarques de Palma, Nord i Llevant s’ajuntaran as Palau d’Esports d’Inca.

A Eivissa es farà de 17:00 a 18:30 es minis i de 18:30 a 20:00 es infantils. Es lloc de trobada serà as poliesportiu Puig d’en Valls.

Más información e inscripciones  aquí

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *