Regata Farallo de Mallorca
Compartir

Chica Txeca i SaviMiki, d’Es Nàutic, dominadors a sa Regata Farallo de Mallorca

Notable paper de ses embarcacions Chica Txeca i SaviMiki, amb bandera des Club Nàutic Ciutadella, en es seu desplaçament a Mallorca per a participar en sa Regata Farallo que organitza es Nàutic de Colònia de Sant Pere, on es dos creuers des CNC acabarien en primera i segona posició, respectivament.

Sa regata era un recorregut costaner a virar es Farallo d’Aubarca, amb sortida i arribada davant sa bocana des mateix port, amb 17 creuers inscrits i un dia espectacular per a sa navegacio, amb la mar plana i vent d’entre 8 i 12 nusos.

Des de sa sortida es destacarien ja es dos creuers d’Es Nàutic, de sa resta de participants, arribant a tenir una gran distància entre ells i entrant en primer lloc SaviMiki i segon Chica Txeca, en aquesta regata tripulat en família i posant gairebé mitja hora de distància amb es tercer arribat.

Una vegada aplicat es Ràting es guanyador final va ser Chica Txeca, seguit per SaviMiki i en tercera posició, Lampo Rosso, de sa Colònia de Sant Pere.

A destacar que aquesta regata mallorquina és una clàssica des club de Colònia i per primera vegada amb participació de regatistes des Club Nàutic Ciutadella, una bona prova amb vistes a sa pròxima 100 Milles entre Illes, perquè es Farallo és es primer pas d’aquesta prova.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *