Es Nàutic es fa amb sa majoria de podis Optimist i Làser a nes Gumesindo Riera 2019

Trofeu Memorial Gumersindo Riera 2019
Compartir

Es Nàutic es fa amb sa majoria de podis Optimist i Làser a nes Gumesindo Riera 2019

Trofeu Memorial Gumersindo Riera 2019

Es Trofeu Memorial Gumersindo Riera 2019 que ha organitzat aquest passat cap de setmana es Club Nàutic Fornells ha xerrat ciutadellenc, ja que es regatistes des Club Nàutic Ciutadella en ses classes Optimist i Làser 4.7 han estat es clars dominadors, tant en masculí com en femení. I sobretot a Làser és on es alumnes de Toni Mascaró han mantingut un domini abssolut es dos dies a Fornells, destacant d’entrada Pepe de Sintas, primer masculi i guanyador de sa general; i Laia Mendoza, primera fèmina.

Junt amb ells dos, classificació general tenyida d’Es Nàutic, amb Jack Vinnie segon, Toni Vidal tercer, Borja Torres quart, David Sosa cinquè o sa mateixa Laia Mendoza, sisena abssoluta, tots ells des CN Ciutadella.

I Optimist, es pot dir que tres quarts des mateix, amb majoria de regatistes des CNC dominant en aigües de Fornells i amb Toni Mesquida com a dominador total de sa regata, finalitzant primer de sa general i sub 13. També molt a tenir en compte es paper de Maria Gornès, quarta a sa general final, tercera sub 16 i guanyadora femenina.

Per grups, destacable igualment Clara Mendoza, segona; i Bernat Soler, tercer, es dos en sub 13. I en sub 11, Lluis Mascaró era quart i Neus Soler, sisena. Finalment, en es Grup D, Sasha Pons acabaria as segon lloc i Álvaro Álvarez, tercer, dins una gran actuació conjunta des membres des Club Nàutic Ciutadella a sa primera de ses classificatòries que es celebraran a Menorca; una a cada un des clubs de s’illa.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*