Cursa 10-5 millas Ciutat de Maó
Compartir

Maria Pallicer i Carlos Herreras s’enduen sa victòria a sa quarta edició de sa 10/5 Milles Ciutat de Maó

Xavier Cubas i Maria Fiol guanyen sa cinc milles amb un temps de 29 i 34 minuts
respectivament

Sa xifra d’inscrits arriba as dos-cents noranta-vuit corredors

Cursa 10-5 millas Ciutat de Maó

Sa quarta edició de sa 10/5 Milles Ciutat de Maó ha donat sa victòria a s’esforç des corredors Carlos Herreras i Maria Pallicer en sa prova llarga, convertint a Pallicer en sa dona que més vegades l’ha guanyat, establint un nou record amb un triplet a ses 10 milles i una victòria a ses 5 milles en s’edició de 2016. Herreras ha fet un temps de 0:57:42’ mentre que Pallicer ha entrat amb una diferencia de gairebé vuit minuts,1:05:54’.

Pel que fa a sa prova de cinc milles, que sortia des des Passeig des Mariners, ha tingut com a guanyador a Xavier Cubas en categoria masculina amb un temps de 0:29:01’ i sa corredora Maria Fiol en femenina amb un temps de 0:34:17’. Es podi de ses 10 milles ha quedat completat en categoria masculina per Joan Florit i Ivan Canet mentre que en categoria femenina ha seguit per Katty Holguin i Mari Allès. Es podi de ses 5 milles ha quedat completat en categoria masculina per Albert Sabater i Flavio Oliveira i en femení per Tina Ameller i Susana Seguí. Sa meteorologia ha tornat a convertir-se en un factor determinant per es corredors, que han hagut de patir sa humitat que arrossegava s’illa després de ses pluges que ha estat rebent Maó, malgrat que durant sa prova, ha lluït es sol. 

UNA PROVA CONSOLIDADA

Després de quatre edicions, es pot afirmar que sa 10/5 Milles Ciutat de Maó és una prova consolidada amb un creixement constant des nombre de corredors que enguany s’ha situat a sa barrera dels 300 corredors. Un altre factor que determina aquest interès per sa prova és sa participació de corredors de fora de Menorca que han participat a sa quarta edició on s’ha notat una fitxa de corredors mallorquins així com també catalans.

Es director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández es manifestava satisfet que s’hagi arribat a aquesta consolidació i anunciava que l’any vinent es farà un canvi de data de setembre a finals de maig, amb una data prevista per es 30 de maig. Ses classificacions es poden consultar a sa pàgina web de Elitechip i de la web carreramao.com.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *