Primera prova des nou curs per es karatekes de Físics

Equip Físics Karate Nacional
Judith García, Adrià López, Jesús 'Shuto' Triay, Julen Triay i Judith Álvarez
Compartir

Primera prova des nou curs per es karatekes de Físics

Equip Físics Karate Nacional
Judith García, Adrià López, Jesús ‘Shuto’ Triay, Julen Triay i Judith Álvarez

Judith Álvarez, Judith García, Adrià López, Rafel González i Julen Triay es desplaçaran aquest cap de setmana a sa ciutat andalusa de Màlaga per disputar es que serà es primer campionat de sa present temporada, serà en sa segona ronda de sa Lliga Nacional de Karate de la Real Federació de Karate.

Es cinc representants des club de karate Shotokan de Ciutadella pertanyent as Club Esportiu Físics, tots ells participaran en sa fita nacional en sa modalitat de kúmite (combat), i tan sols López doblarà modalitat competint també en kata (tècnica).

Es de Físics intentaran ficar-se entre es vuit primers classificats de cada categoria, per així optà a disputar sa gran final que es celebrarà es propers 7 i 8 de desembre a la ciutat manxega de Valdepeñas.

Es tècnics des club de ponent Pere Calafat i Jesús Triay (Shuto) estan molt esperançats i confiats en que es seus alumnes es classifiquin per sa gran final, ja que as llarg de s’estiu han estat fent una intensiva pretemporada per arribar a aquesta fita en bones condicions. I realment estan tots ells en molt bones sensacions, ara toca esperar a veure es resultats a damunt des tatami.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*