Gran paper d’Es Nàutic en es Balear Làser com a únic menorquí

Compartir

Gran paper d’Es Nàutic en es Balear Làser com a únic menorquí

Regatistas Es Nautic

Molt bon paper de s’equip Làser des Club Nàutic Ciutadella en es Trofeu Bankia/ Illes Balears de Làser Radial celebrat aquests passats dies en es Club Marítim Sant Antoni de la Platja (Can Pastilla). Un Balear que en es que en principi es classifiquen Jordi Torres i David  Ponsetí, d’Es Nàutic.

Finalment es van fer un total de vuit regates, amb vent inestable i ple de rolades, competint es regatistes de CNC. contra gent que sempre navega en aquesta badia. Així i tot, paper destacat i com a punt fort, s’equip des CN Ciutadella es queda que a quatre de ses vuit regates, un regatista des CNC virava boia primer. Per tant, bones sortides i cenyida mentre que com a punt feble, toca fer molta feina a ses popes. “Molt bé per tothom”, diu Bernat Pons, entrenador Làser des club.

Per sa seva part, Toni Mascaró, opina que va ser “molt difícil, amb gent molt bona. I és un orgull que es CN Ciutadella sigui s’únic club de fora de Mallorca que estava competint i en es nivell des millors”.

I acaba Mascaró amb un desig: “Esperem que l’any pròxim tinguem fèmines a sa classe; hi ha poques al·lotes regatistes i moltes places”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *