Diumenge torna es futbol amb es Torneig Juvenil Memorial Joan Mascaró

Compartir

Diumenge torna es futbol amb es Torneig Juvenil Memorial Joan Mascaró

Cartell Torneig Juvenil Ferreries

Es Torneig Juvenil Vila de Ferreries VI Memorial Joan Mascaró 2019 es jugarà en format triangular, diumenge 18 d’agost a Sant Bartomeu, entre es equips CE Ferreries -amfitrió- CE Alaior, Lliga Nacional Juvenil i  At. Villacarlos, de Divisió d’honor.

Es calendari ha deparat que es primer partit sigui Ferreries-Alaior, a partir de les 18:30 h. Una hora mes tard, començarà es At. Villacarlos i perdedor des primer partit. I a les 20:30 h. s’equip d’Es Castell s’enfrontarà amb es guanyador des primer partit, on es preveu que sigui sa final.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *