Demà dissabte es celebra sa darrera prova de s’open social de pesca d’altura

Compartir

Demà dissabte es celebra sa darrera prova de s’open social de pesca d’altura

pesca

Demà dissabte dia 13 de juliol dematí sa secció de pesca recreativa des Club Nàutic Ciutadella ha organitzat sa segona i darrera prova de s’open Campionat Social de Pesca d’Altura 2019, organitzat per s’entitat que presideix Rafel Torrent. Un campionat que està patrocionat novament per Maribel.
Sa trobada des pescadors serà a les 6.00 des matí en es bar d’Es Nàutic i sa competició es durà a terme en sa zona de sa costa sud de Ciutadella, amb arribada a port devers les 17.00h, per a realitzar posteriorment es pesatge.

A sa classificació provisional des campionat primera posició és de moment per Rafel Llabrés i s’embarcació Xauxamar, per davant de Kay de Tolo Prats, segon classificat, i es tercer, Antamar, de Joan Torres.

Sa peça major s’aconseguia en sa primera trobada Our Way, de Tobías Pantke.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *