Tita Llorens unirà ses pitiuses nadant en un repta solidari

Tita Llorens
Compartir

Tita Llorens unirà ses pitiuses nadant en un repta solidari

Proyecto Juntos a benefici des fiets hopitalitzats de ses pitiuses i en particular per na Leyre

Tita Llorens ajuntarà Capri i Napols, es proper 12 de juliolTita Llorens

#NadaConTita #NadaPorLeyre

Tita llorens ja te nou repte solidari de sa má de Proyecto Juntos. Es tracta d’unir Formentera amb Eivissa nadant a benefici d’es fiets hospitalitzats de ses dues illes i en especial per sa gran lluitadora Leyre, una fieta que des tres anys que té, dos els ha estat ingressada.

Es creuement está previst per aquest diumenge 23 a las 8 des matí a sa platge de Cala Saona, a Formentera, on amb un interval de 4 h Llorens t’he previst recorre es 17 km que separen ses illes pitiuses.

I coneguent a na Tita, te preparat un altre repta. Una travesia des de Capri fin Napols. Sa nadadora ciutadallenca el farà dia 12 de juliol i te previst creuar es 36 km que separen es dos llocs. Com a molt te 10 hores, per que si no ho fa dins aquest interval, es repta no es dunarà per bó.

#NadaConTita #NadaPorLeyre

Tita Llorens, Margarita Tita Llorens Bagur recorrerá �a nado la distancia que separa Formentera e Ibiza a favor �de la infancia hospitalizada y que estará dedicado a Leyre una guerrera de 3 años muy especial que además estará esperándola a su llegada a Ibiza.No queremos que Tita nade sola, nada tu también y colabora con lo que puedas. —> https://www.migranodearena.org/reto/20293/nada-por-la-infancia-hospitalizada—> https://proyectojuntos.org/producto/dona/Gracias a Insotel Hotel Group y Trasmapi Fast Ferry Ibiza Formentera patrocinadores de este desafío y a Besobeach colaborador especial.#NadaConTita #NadaPorLeyre

Publicada por Proyecto Juntos en Martes, 25 de junio de 2019

Informa: Ignasi Catchot

2 Comentarios

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*