Es Nàutic va de menys a més en es Trofeu Cluma de Palma

Compartir

Es Nàutic va de menys a més en es Trofeu Cluma de Palma

Es Nàutic-Trofeu Cluma de Palma

La cosa no està en com comença, sinó en com acaba. I açò és es que pensen en s’expedició des Club Nàutic Ciutadella dirigida aquest cap de setmana per es monitor Lluís Mesquida, que han participat en es VI Trofeu Cluma 2019, a Palma de Mallorca. Es seus alumnes van anar de menys a més, completant un bon torneig preparatori per a ses pròximes cites d’envergadura que es esperen as regatistes des CNC.

Joan Sosa finalitzava es tercer en categoria sub 11 (i el 36 de la classificació general) mentre que Toni Mesquida era quart en sub 13 i el 22 de la general, d’entre uns 110 participants a sa capital mallorquina. Molt bons resultats, acompanyats d’una millora diumenge de sa resta de companys: Maria Gornès 33 de sa general, Francesc Sosa es 40, Pau Torres es 46 o Aroa Fernández es 78.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *