S’Insular de pesca submarina demà dissabte a Ciutadella

pesca sub
Compartir

S’Insular de pesca submarina demà dissabte a Ciutadella

pesca sub

En mans desClub Nàutic Ciutadella, aquest dissabte matí es celebrarà en aigües de Ciutadella sa segona prova des Campionat de Menorca de Pesca Submarina 2019 individual, un trofeu insular en es que s’esperen una vintena de participants, entre pescadors d’Es Nàutic i des Club Nàutic Villacarlos.

Serà entre les 9 i les 14 hores des migdia aproximàdament quan es lluitarà per es podi menorquí absolut d’un campionat que es durà a terme entre es Far Nati i s’illot Fra Bernat.

Ja a terra, devers les 15:30 hores, es viurà a ses instal·lacions des CN Ciutadella es corresponent pesatge. Recordar que sa primera prova es va celebrar a Es Castell i que, novament, tota sa pesca anirà destinada as Centre Sòciosanitari de Santa Rita, a Ciutadella.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*