Víctor Pérez, nou entrenador del CCE Sant Lluís de Regional

Compartir

Víctor Pérez, nou entrenador del CCE Sant Lluís de Regional

Víctor Pérez Alonso, es converteix en nou entrenador des primer equip del CCE Sant Lluís per sa propera temporada. Es club confia en un entrenador amb set temporades dedicades as club lluïsser en categories de formació i totalment preparat, capacitat i amb àmplia experiència en sa categoria per as nou curs 2019/2020.

Pérez, posseïdor des títol d’entrenador de nivell III i amb experiència tant en equips adults com en futbol base -va fer feina en ses categories de formació del CD Tenerife-, va arribar a Menorca a s’octubre de 2007 per a dirigir as costat de Juan Fidalgo al Sporting Mahonés en Tercera Divisió. Des de llavors, també va estar quatre temporades as capdavant des Regional de s’Atlètic Villacarlos, així com desenvolupant sa labor de coordinador des club groc.

Un breu va passar per s’equip juvenil de lliga nacional del CD Menorca i diverses temporades com a primer entrenador des equips de Regional del CF Norteño i CD Migjorn, són sa fulla de presentació d’un tècnic que es mostra il·lusionat amb es nou repte en s’Entitat blava.

Sa labor d’entrenador des primer equip no afectarà sa seva funció de coordinació de s’Escoleta amb es més petits des fútbol base lluïser.

Font: CCE Sant Lluís

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *