Salle-Vidalba campió de TCCD Campeones a sa seva primera participació

Compartir

Salle-Vidalba campió de TCCD Campeones a sa seva primera participació

Salle-Vidalba

Es Club la Salle Vidalba ha participat aquest cap de setmana per primera vegada a un campionat, as Campionat TCCD Campeones.

Ha jugat 4 partits i es ha guanyat es 4, quedant Campions del seu grup, lo que ha suposat una alegria enorme per tot s’equip i seguidors, però sobretot es hi ha servit per veure es avanços que han fet amb es entrenaments i per preparar es Campionat de Balears que es disputarà al Pavelló Esportiu Sergio Llull es pròxim dia 1 de Juny.

S’experiència Esportiva, a estat molt positiva, però sobre tot sa part humana. A estat un cap de setmana on han conviscut amb molta gent i fent amics de tota Espanya, i compartint vivències.
Es va fer també una taula rodona a on varen participar es entrenadors, sa directora de Fundacions Estudiantes, organitzadors i dos des protagonistes de sa pel·lícula Campeones, Sergio Olmo i Jesús Lago, dos autèntics cracks. Es va xerrar obertament de sa problemàtica d’aquest col·lectiu i d’on venim i hi ha on anem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *