Físics demostra es seu bon estat de forma en es Insular de Karate

Compartir

Físics demostra es seu bon estat de forma en es Insular de Karate

Campionat de Menorca de Karate

Es passat diumenge, en poliesportiu Municipal de Maó, es va disputar en Campionat de Menorca de Karate en es que es club Shotokan Ciutadella integrat en es Gimnàs Físics, va demostrar es bon estat de forma dels seus competidors fent-se amb 17 ors, plates i 10 bronzes, repartit entre ses categories de Para-karate, aleví, infantil, juvenil, cadet, júnior i sènior, i en ses dues modalitats de kata (tècnica) i Kúmite (combat).

Per es de Físics aquesta ha sigut sa darrera competició abans de s’estiu, tot i que en es centre de ponent tenen en s’agenda d’activitats previst participar en diferents cursos, Campus… as llarg des mesos que estan sense competició i així afrontar sa propera temporada en ses millors condicions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *