Copa Balear de Promoció de Piragüisme
Compartir

I dins es bon campionat realitzat per es gruix de palistes de José L. Moles, destacar sa notable primera posició aconseguida per Albert Febrer en Benjamí, un merescut or que vindria acompanyat en aquesta categoria per sa sisena i setena plaça de Miquel Llompart i Joan Vivent, respectivament. També competiria aquí n’Aingeru Salaverría. A més, es retornat as CNC, Josep Marquès, en sa categoria des majors en escolars, finalitzava quart en cadets i primer menorquí, en una bona Copa de més de 30 aspirants; també competirien Joan Llabrés i Àlex Pons.

Copa Balear de Promoció de Piragüisme

En Infantil B, es palista des CN Ciutadella, Marc Sans, acabaria cinquè balear i com a segon menorquí mentre que en dones, Nàdia Salvador representaria as club, con en Miquel Salord en Infantil A, batallant fins as final. En Aleví, en Haize Quevedo acabava a Maó quart classificat balear i primer de Menorca, també destacat a la Copa Balear; Alba Jáimez en Aleví A i Miquel Salord/Marc Sans en Infantil K2, com Aingeru Salaverría/Joan M. Llompart i Albert Riera/Joan Vinent  
en Benjamí K2, també donaven la cara en nom d’Es Nàutic, tot i quedar enfora de ses primeres posicions.

Una tercera Copa Balear de Promoció 2019 en sa que es CN Ciutadella quedava a s’equador de sa classificació per equips, setè de 12 clubes presents a Maó.

Com ens recorda sempre en Moles, “toca seguir fent feina amb il·lusió”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *