2ª Jornada des XXè Campionat de Menorca de Petanca Adaptada per Dupletes

Petanca Adaptada
Compartir

2ª Jornada des XXè Campionat de Menorca de Petanca Adaptada per Dupletes

Només sa dupleta Lluna és invicta

Ahir matí, en sa segona trobada des XXè campionat de Petanca Adaptada per Dupletes s’han jugat, a ses pistes de sa plaça de s’Esplanada de Maó ses partides corresponent a ses rondes 5-8.

A s’hora acordada tothom, bolles en mà, a punt per disputar ses partides, per donar guerra as contrincants, per intentar guanyar sa partida…

Ja ho hem dit altres vegades però aquesta és sa competició més simbòlica des Club Vidalba. Una competició que tot i no tenir caràcter oficial n’és un símbol per sa nostre entitat en quant és on, joves i acompanyants, s’ajunten en una competició compartida en un pla d’igualtat, una competició on ses bolles de tots es components de s’equip en són imprescindibles per a poder optar a sa victòria, una competició que ja n’és sa vintena edició.

Ses quatre rondes que s’han disputat han estat força competitives i, tot i que es mantén invicta, sa dupleta Lluna, ha hagut de suar per a mantenir-se imbatut. Tant sa dupleta Peixos com sa de Sargantana es han tingut contra ses cordes fins as darrer moment. Estels, en guanyar a Xispes, han recuperat sa posició per a sa lluita per es primers llocs. Es presenta un final de primera volta molt interessant. A veure!

Es pròxim dia de competició, dimecres dia 01 de maig, a ses pistes de petanca de sa plaça de s’esplanada de Maó, podreu gaudir d’un matí de petanca. Us hi esperam.

Classificació provisional:

Clasificacio provisional Petanca Adaptada per Dupletes

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*