Es piragüistes d’Es Nàutic tornen a a competició a Pollença

Compartir

Es piragüistes d’Es Nàutic tornen a a competició a Pollença

CNC KAYAK

Després d’unes intenses setmanes de feina enmig de la mar i enfora de ses competicions, aquest pròxim cap de setmana es palistes des Club Nàutic Ciutadella tornen a s’activitat amb sa disputa de sa segona Copa Balear de Promoció, en aigües de Pollença. Prop d’una vintena de joves palistes preparats per José L. Moles i dins ses categories Benjamí, Aleví i Infantil, tant en K1 com en K2, es desplacen a s’illa major per a participar dissabte en aquest torneig de copa des més  
petits.

Es benjamins K1: Aingeru Salaverría, Albert Riera, Joan M. Llompart i Joan Vinent, també en K2; es alevins K1, Haize Quevedo, Iván Zornoza i Alba Jáimez, amb Quevedo i Zornoza també K2; i es infantils K1, Miquel Salord (A), Nàdia Salvador i Marc Sans (B), amb Salord i Sans de K2, conformen sa complerta representació des CN Ciutadella en aquesta Copa Balear de Promoció.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *