Gran paper des palistes d’Es Náutic a sa Copa Balear de Promoció

Compartir

Gran paper des palistes d’Es Náutic a sa Copa Balear de Promoció

Avui migdia s’ha donat per acabada a sa localitat mallorquina de Pollença, sa II Copa Balear de Promoció 2019, sa que ha reunit as més petits de ses Illes Balears i un esdeveniment des piragüisme autonòmic en es que no hi ha faltat es Club Nàutic Ciutadella, que ha realizat un molt bon paper en general, tornat a s’illa ben contents.

Gran actuació en general des regatistes del CNC benjamins K1: Aingeru Salaverría, Albert Riera, Joan M. Llompart i Joan Vinent, també en K2; es alevins K1, Haize Quevedo, Iván Zornoza i Alba Jáimez, amb Quevedo i Zornoza també K2; i es infantils K1, Miquel Salord (A), Nàdia Salvador i Marc Sans (B), amb Salord i Sans de K2.

Palistes del CN Ciutadella a la Copa Balear de Promoció

Més a nivell individual, en una Copa marcada per es bon temps que s’ha viscut a sa localitat mallorquina, remarcable sa cinquena plaça en Infantil B de Marc Sans; ses primera, sisena i setena places d’Albert Febrer, Miquel Lompart i Joan Vinent a Benjamí; sa tercera posició de Haize Quevedo en Aleví A o sa setena en K2 de sa parella Miquel Salord-Marc Sans, en Infantil.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *