L’Avarca de Menorca es passa a sa vela gràcies a Es Nàutic

Compartir

L’Avarca de Menorca es passa a sa vela gràcies a Es Nàutic

Després des sabor agredolç que va suposar a s’Avarca de Menorca de sa Lliga Iberdrola de voleibol femení guanyar contundentment dissabte en es Pavelló al Las Palmas però quedar ja sense poder entrar en Play off, aquest diumenge matí es tècnic Bep Llorens i les seves jugadores s’han volgut relaxar al mig de la mar. Per açò de bon matí i després  
d’un bon berenar en Es Nàutic, l’Avarca s’ha endinsat a la mar formant un triangle a sa badia de Ciutadella, gràcies as creuers i creueristes de sa secció de creuers des Club Nàutic Ciutadella.

Una experiència inèdita per algunes de les jugadores professionals de l’Avarca, gaudint de primera mà d’una jornada enmig de sa mà i rebent instruccions i consells des regatistes d’Es Nàutic. Inclòs alguna ha gosat a posar-se a sa canya. Per acabar, novament tocava agafar forces a migdia, a sa mateixa terrassa des club.

Qui sap si des d’avui es CNC compta amb futures noves creueristes per sa seva flota…

Fotos: Rodolfo Litvin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *