Volei Ciutadella
Compartir

Es Nàutic i l’Avarca de Menorca de Superlliga navegaran junts

Polida iniciativa sa que han tingut des de sa secció de Creuers des Club Nàutic Ciutadella. Aquest diumenge es gruix de sa plantilla de l’Avarca de Menorca de sa Superlliga femenina de voleibol s’embarcarà amb diferents creuers des CNC, en una trobada de germanor entre ses dues entitats, que pretenen reforçar es seus lligams.

Sa sortida a la mar serà diumenge, a les 10:30 hores, des des Moll de la Trona; i a les 9 hores duran a terme un berenar, en es mateix club.

Ses jugadores, que un dia abans tenen un partit decisiu a casa contra l’IBSA, s’embarcaran després de berenar amb es barcos de regates i faran dues voltes a un recorregut de triangle a sa badia de Ciutadella, amb un temps aproximat de dues hores. Devers la una, de nou a terra i aperitiu entre regatistes, i jugadores, etc.

En una sortida que promet ser espectacular, s’aprofitarà que ses embarcacions des CM Mahón fan una Volta a Menorca, partint des de Ciutadella, i prendran sa sortida junt amb els creueres que passejaran l’Avarca de Menorca. Es podrien reunir més de 15 barcos.

Un dia abans, en es decisiu partit de Superlliga, Avarca-IBSA, es creueristes des club podran recolzar a s’equip des de sa grada, a iniciativa des CV Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *