Membres del jurat Homenatge as Esportistes Destacats de s’Any
Compartir

Primera reunió des jurat de s’Homenatge as Esportistes Destacats de s’Any

El jurat d’enguany està format per Belén Meléndez, Juan Luis Sangil, Iván Martín, Andreu Matalí i Clara Elorduy, tots ells amb trajectòries molt relacionades amb el món de s’esport

Membres del jurat Homenatge as Esportistes Destacats de s’Any

Aquest matí, s’ha reunit, per primera vegada, es nou jurat de s’Homenatge als Esportistes Destacats de s’Any, que ha rebut ses candidatures presentades de part des membres de sa Comissió Tècnica de sa Regidoria d’Esports.

Es jurat d’enguany està format per Belén Meléndez, Juan Luis Sangil, Iván Martín, Andreu Matalí i Clara Elorduy, tots ells amb trajectòries molt relacionades amb es món de s’esport.

En total, s’han rebut més d’una quarantena de propostes, provinents de diverses entitats de sa ciutat. Sa propera reunió des jurat tindrà lloc es pròxim 29 de març, i servirà per triar, d’entre totes ses candidatures finalistes, qui seran es homenatjats en sa gala de lliurament des guardons, que tindrà lloc a sa Sala d’Actes de s’Ajuntament, es pròxim 6 d’abril, a les 19 hores.

Es tinent d’Alcaldia d’Esports, Carlos Montes, ha explicat que, un any més, s’Ajuntament de Maó “aposta per un format que serveix per estalonar l’esport base, i posa en valor l’esforç i la dedicació dels esportistes més joves”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *