Es presenta sa Cursa contra el Càncer ‘AECC Menorca en Marxa – Cursa Corre Mô’

Compartir

Es presenta sa Cursa contra el Càncer ‘AECC Menorca en Marxa – Cursa Corre Mô’

Sa cursa tindrà lloc es pròxim 7 d’abril i sa recaptació es destinarà a sa lluita contra el càncer

Presentacio Cursa contra el Cáncer
Aquest matí, s’ha presentat sa Cursa contra el Càncer ‘AECC Menorca en Marxa – Cursa Corre Mô’, organitzada de manera conjunta per s’Ajuntament de Maó i s’Associació Espanyola contra el Càncer.

S’acte de presentació ha comptat amb sa participació des president de s’AECC Balears, Javier Cortés; es president de s’AECC Ciutadella, Àngel Julián; es president de s’AECC Maó, Josep Pons; es regidor d’Esports de s’Ajuntament de Maó, Carlos Montes;i es director d’àrea de CaixaBank Menorca, Juan Antonio Tudurí; .

Javier Cortés ha iniciat sa seva intervenció donant ses gràcies a tots es que han fet possible “aquest gran esdeveniment de solidaritat, salut i esport”, i ha vogut agraïr de manera especial es recolzament i sa generositat de s’Ajuntament de Maó per “cedir una iniciativa històrica com el Corre Mô”.

Declaracions Javier Cortés

Cortés també ha explicat que sa recaptació de sa cursa es destinarà a s’educació en salut i sa prevenció del càncer, així com a donar suport a sa recerca, i ha assenyalat que un des objectius as quals vol contribuir s’AECC és a assolir es 70% de curabilitat del càncer l’any 2035.

Declaracions Carlos Montes

Per sa seva banda, Carlos Montes ha explicat que enguany es Corre Mô arriba a sa quarta edició i, com cada any, tindrà lloc en es marc de sa celebració des Dia Internacional de s’Esport. Es tinent d’Alcaldia també ha recordat que durant aquests quatre anys “sempre hem donat al Corre Mô una vessant social i de suport a unes entitats que nosaltres entenem que vertebren la societat menorquina”, i ha finalitzat agraint sa valuosa feina que fa s’AECC.

Declaracions Àngel Julián

Declaracions Juan Antonio Tudurí

Recorregut

Sa cursa tindrà lloc es pròxim 7 d’abril, amb sortida i arribada a sa plaça de s’Esplanada de Maó, i transcorrerà per un circuit totalment urbà.

Modalitats

Cursa Open 10

10 km – 10.00 h –  2 voltes as circuit

Cursa Open 5

5 km – 10.00 h  – 1 volta as circuit

Cursa/Passejada popular

4 km – 12.00 h 1 volta as circuit de caràcter no competitiu

Preus d’inscripci 

– 10 € per a sa cursa Open de 10 Km + lloguer des xip (1€), si procedeix
– 7 € per a sa cursa Open de 5 km + loguer des xip (1€), si procedeix
– 5 € pera sa caminada popular de 4 km
Menors de 12 anys i persones amb diversitat funcional, inscripción gratuita. Tots es participants rebran una bossa de corredor amb una camiseta i medalla Finisher per a tots es que finalitzin es recorregut.
Més informació a sa pàgina web d’Elitechip.

Cartell Cursa contra el Càncer1

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *