Classificació doble de Jordi Torres (CNC) per ses pròximes cites espanyoles en Làser

Compartir

Classificació doble de Jordi Torres (CNC) per ses pròximes cites espanyoles en Làser

Una vegada més arribaven molt bones notícies de sa Federació Balear de Vela a sa família de vela des Club Nàutic Ciutadella.

Es regatista Jordi Torres, militant en el CNC, ha aconseguit sa classificació doble, a ses dues classes, per ses següents Copa i Campionat d’Espanya per s’equip de ses Illes Balears. Després des flamant Campionat de Balears de Làser Radial viscut a Ciutadella fa uns dies, Torres queda seleccionat en Radial i 4.7, una gran notícia per Es Nàutic i per es  
mateix esportista.

Es seu company des CNC, David Ponsetí; i en Jordi Torres, estaven ja seleccionats per sa Copa d’Espanya de Làser 4.7 que viuran aquests pròxims dies a sa ciudad andalusa de Cádiz i després d’aquest brillant Balear Radial, Torres també estarà as combinat balear d’aquesta classe.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *