Pere Ponsetí, protagonista sub 21 en sa Mallorca Sailing Center internacional

Compartir

Pere Ponsetí, protagonista sub 21 en sa Mallorca Sailing Center internacional

Sa regata Mallorca Sailing Center Regatta 2019, organitzada per es Club Marítim Sant Antoni de sa Platja i es Club Nàutic Arenal de Mallorca, ha acollit aquest cap de setmana es Campionats d’Espanya de 470 masculí i femení i ses Copes d’Espanya de 49er, FX i Nacra 17.

A més a dins sa classe Làser Stàndard hi va prendre part i de manera més que positiva es regatista des Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, qui arribava a sa cita després d’una bona Copa i Campionat d’Espanya de sa classe olímpica.

Amb un total a Mallorca de 50 participants internacionals arribats de 16 països i amb un alt nivell mundial i olímpic, Pere Ponsetí es proclamava campió indiscutible en sa seva categoria Sub-21 espanyol, tercer Sub-21 absolut, quart espanyol absolut i finalment es 16ª de sa general.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *