Presentacio Cursa de sa Dona
Compartir

Es port de Maó acollirà sa VI Cursa de sa Dona

Sa cursa tindrà lloc aquest diumenge, 17 de març, i tindrà caràcter solidari benefici de ses associacions Alba Menorca i Aspanob

Enguany, s’esdeveniment comptarà amb s’animació de sa batucada formada per ses integrants de Mendó Fem Renou i Sombé

Presentacio Cursa de sa Dona

cartell cursa dona 2019Aquest matí, s’ha presentat sa VI Cursa de sa Dona de Maó, que tindrà lloc es pròxim diumenge, 17 de març, en es marc des programa d’actes de celebració des Dia de sa Dona.

Sa presentació ha comptat amb sa presència de s’alcaldessa Conxa Juanola, des regidor d’Igualtat, Biel Pons, de sa presidenta de s’associació Alba Menorca, Cristina Fernández, i de ses integrants de sa batucada Mendó Fem Renou, Julia Muñoz i Menxu Iniesta.

Conxa Juanola ha recordat es caràcter solidari de sa cursa, que un any més serà a benefici de ses associacions Aspanob i Alba Menorca, i ha posat en valor sa lluita “d’aquestes dones tan fortes que fan front a aquesta situació de malaltia amb aquesta alegria i energia”.

Audio Conxa Juanola

Des de sa Regidoria d’Igualtat, Biel Pons ha assenyalat que “des que vam entrar a governar vam decidir que aquesta cursa s’havia d’emmarcar dins els actes del Dia de la Dona, i li vam voler donar un sentit de reivindicació, festa i de visibilització de la figura de la dona des d’un punt de vista esportiu i familiar”, i ha assegurat que “cal mostrar totes les facetes de la dona, la social, la cultural o l’esportiva, sobretot en aquests temps que ara corren, on es posen en dubte molts drets humans relacionats amb la dona”.

Audio Biel Pons

Pons també ha volgut donar ses gràcies, per sa seva col·laboració, a ses empreses Apalliser, Distribuciones Goñalons i a s’Autoritat Portuària de Balears (APB).

Per sa seva banda, Cristina Fernández ha agraït a s’Ajuntament que hagi tornat a comptar amb ses associacions Aspanob i Alba Menorca, i ha fet una crida a sa participació de tota sa ciutadania.

Audio Cristina Fernández

Finalment, Julia Muñoz ha explicat que la cursa comptarà amb s’animació de sa batucada feminista Sombé, que arribarà des de Barcelona i Granada en es marc de sa col·laboració que ha establert amb sa batucada menorquina Mendó Fem Renou, creada recentment.

Audio Julia Muñoz

Recorregut i inscripcions

Sa cursa començarà a les 10 hores i es punt de sortida serà es parc Rochina. Es participants podran triar entre dos recorreguts, un de 2,6 km i un altre de 7,8 km.

Es preu de sa inscripció és de 5 euros per as adults i de 3 euros per as fiets, i es pot realitzar a través de sa pàgina web d’Elitechip, o una hora abans as mateix lloc d’inici de sa cursa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *