Campionat de Balears 2019 d'Optimist
Compartir

Vela

Mesquida, Torres, Cavaller i Sosa (Es Nàutic) seran a ses Fases Finals Balears d’Optimist 2019

De manera discreta però molt treballada, prova superada per es Club Nàutic Ciutadella en es Campionat de Balears 2019 d’Optimist que s’ha viscut a Sa Ràpita aquest passat cap de setmana.

As final, Toni Mesquida, Borja Torres, Aitana Cavaller i Francesc Sosa, alumnes de Toni Mascaró en es CN Ciutadella, han donat es sí esperat i definitiu a ses Finals Escolars 2019, sa gran prova escolar de s’any per es regatistes de ses Illes Balears que es viurà a Porto Colom, a Mallorca, d’aquí a dues setmanes.

Tot i que es resultats a Sa Ràpita no van ser es esperats per sa flota ciutadellenca, pagant un mal inici de campionat, finalment s’ha aconseguit refermar aquesta presència en ses Finals Escolars Balears.

Es cos tècnic des CN Ciutadella valorava així es paper des seus as Campionat de Balears 2019: “Han tingut d’esforçar-se molt per mantenir-se dins les Finals Escolars i finalment ho han aconseguit. Hi ha molt de nivell quan arribam a un campionat territorial i, ara per ara, som positius i sabem quins són els punts febles que hem de millorar. Ells, contents d’haver pogut lluitar tres dies. Els resultats, haurien pogut ser millors”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *