Santandria acull sa primera prova des Campionat de Menorca de piragüisme de fons

Compartir

Santandria acull sa primera prova des Campionat de Menorca de piragüisme de fons

Sa platja de Santandria, a Ciutadella, acull aquest dissabte dematí (10 hores) sa primera prova des Campionat de Menorca 2019 de piragüisme de fons en aigües tranquil·les i en es que hi prendran part ess tres clubes de Menorca: s’amfitrió, Club Nàutic Ciutadella, a més des Club Nàutic Villacarlos i Club Marítimo Mahón.

Aquesta prova se la prendran tots i totes com a preparació i prova de foc, de cara as Campionat de Balears 2019 des cap de setmana vinent.

Santandria acollirà uns 70 palistes de tota s’illa en ses categories de Benjamí a Veterans en sa primera de ses tres proves des Campionat de Menorca de fons d’enguany, trobada que mesurarà s’estat de forma i possibilitats en es Balear de la setmana que ve.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *