Josep Marquès, Es Nàutic, es penja el bronze en la Copa Balear de Caiac de Mar 

Compartir

Josep Marquès, Es Nàutic, es penja el bronze en la Copa Balear de Caiac de Mar

Copa Balear de Caiac de Mar

S’objectiu amb es que es set palistes des Club Nàutic Ciutadella van partir aquest dissabte a sa segona Copa Balear de Caiac de Mar 2019 es va complir i tots es representants d’Es Nàutic es van mostrar a un gran nivell, tenint en compte que sa temporada de piragüisme tot just acaba de començar a ses Illes Balears.

I de rebot, a més d’aprofitar es alumnes de José L. Moles i Biel Medina per anar augmentant les seves prestacions a dins la mar, Es Nàutic no va tornar de buit, ja que es seu cadet, Josep Marquès, es penjava sa medalla de bronze, amb un temps de 00:43:30, només per darrera Alex Graneri (RCN Palma) i Toni Jaume (RCN Porto Petro).

Marquès suma es seu segon any enguany as Centre de Tecnificació de ses Illes Balears i dissabte a Santa Eulària ha tornat a estar entre es millors de sa seva categoria. També destacable sa setena plaça de Jordi Marquès, en categoria Júnior i amb un crono de 00:46:37.

A part, sa resta de piragüistes des CN Ciutadella, únic club participant en aquesta segona Copa Balear de s’illa, igualment van competir: Maria P. Cornejo en Sénior Dama, Toni Moll en Veterans Home (45-49 anys) i es tàndem, Arturo Grijalba-Josep M. Marquès, en K-2 Home.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *