Es piragüistes d’Es Nàutic obren any amb sa primera Copa Balear de Promoció

Compartir

Es piragüistes d’Es Nàutic obren any amb sa primera Copa Balear de Promoció

Es Nàutic comença curs. Un total de nou piragüistes des Club Nàutic Ciutadella participen aquest cap de setmana en sa primera Copa Balear de Promoció 2019  a Andratx, en ses categories Benjamí (1.000 metres), Aleví (2.000m), Infantil (3.000m) i es Cadets (5.000m), que en sa primera prova sempre participen junts.

Es grup dirigir per es tècnic José Luis Moles viatja a Mallorca amb molta il·lusió, com es mateix entrenador reconeix. Per es CN Ciutadella es repte a Andratx més que es resultats que aconsegueixin està amb “posar en pràctica tota la feina que duim a terme als entrenaments i que donin el millor d’ells. Si fan açò, segur que els anirà bé”.

Gueru Salabarría, Albert Riera, Haize Quevedo, Nàdia Salvador, Marc Sans, Joan Llabrés, Anna Triay i Alex Pons, junt amb Josep Marquès, que està as Centre de Tecnificació de Palma, en són es representants des CNC en aquest inici de curs del 2019 des piragüisme petit a ses Illes Balears.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *