Trofeu Sebastià Gordi 2019
Compartir

Domini èpic d’Es Nàutic en un mogut Trofeu Sebastià Gordi 2019

No hi ha dubte que aquest Trofeu Sebastià Gordi 2019 serà recordat per ses difícils condicions que han hagut d’afrontar es valents participants, en aigües de Ponent i organitzat per es Club Nàutic Ciutadella.

Si dissabte es va suspendre sa jornada per molta mala mar, aquest diumenge finalment s’han pogut celebrar dues proves; açò sí, encara amb un vent important, força ones i molt de fred, que ha fet més èpic que mai aquest trofeu. De fet, de 33 optimist i 14 làser presents entre es club amfitrió i es Club Marítimo Mahón, pocs han aconseguit puntuar i sa majoria ha naufragat o s’ha vist obligat a rendir-se. 

Finalment, açò sí, domini clar des membres de sa vela lleugera des CN Ciutadella, amb victòria a optimist i a làser. 

En optimist, victòria de Francesc Sosa (CN Ciutadella), seguit de David Triay (CM Mahón) i de Toni Juan (CNC); Aitana Cavaller, d’Es Nàutic, ha estat sisena absoluta i primera dona mentre que en sub13, triomf des local Toni Mesquida, seguit per Clara Mendoza, els dos del CN Ciutadella.

I en làser, podi absolut des club que presideix Rafel Torrent, amb Toni Vidal primer, seguit per Chantal Cavaller i David Sosa. 

“Felicit de debò a aquests regatistes que ho han aconseguit i als que ho han intentat per la seva força de voluntat; és la base principal d’un esportista de nivell, avui han aguantat ratxes de 35 nusos”, deia el director tècnic del CNC, Toni Mascaró, conscient des que els ha tocat patir as participants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *