Primera prova nacional per es més joves des Físics

Compartir

Primera prova nacional per es més joves des Físics

Fisiscs

Erika Capó, Noemí Hidalgo, Queralt Capó, Lucas Tobajas, Marc Jaume, Mateu Ruesca, demà dissabte, 19 de gener, lluitaran per una medalla en sa que és sa primera fita nacional per es de Físics en aquest 2019.

 Es sis ciutadellencs competiran en sa modalitat de Kúmite. Sa més jova de s’expedició Erika Capó, s’estrena a nivell nacional i saltarà as tatami en sa categoria infantil -36kg, així com també Queralt Capó que debutarà en una lliga nacional tot i haver-se proclamat tercera classificada en es Campionat d’Espanya del 2018. Sa resta de lluitadors des club ciutadellenc Mateu Ruesca (juvenil -48kg), Marc Jaume (juvenil -42kg), Noemí Hidalgo (juvenil -47kg) i Lucas Tobajas (juvenil +60kg) ja varen participar en ses dues edicions de s’any passat i aquest darrer classificant-se entre es 8 millors de s’estat en sa seva categoria i pes.

Es components de s’equip de Físics junt as seu entrenador Shuto, parteixen aquest divendres cap Arganda del Rey de sa comunitat madrilenya a provar sort i a la vegada molt esperançats en realitzar un bon paper.  

This article has 2 Comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *