Domini des CN Ciutadella en sa primera i moguda jornada des Trofeu Sant Antoni 2019

Compartir

Domini des CN Ciutadella en sa primera i moguda jornada des Trofeu Sant Antoni 2019

Avui migdia s’ha donat el ‘sus’ as Trofeu Sant Antoni de vela lleugera que organitza es Club Nàutic Ciutadella, un començament marcat per es mal temps que regne a sa nostra illa i a sa badia de Ponent.

Tot i ses males condicions meteorològiques, s’han conseguit fer quatre proves i així ja ha entrat es descart d’una.

Amb unes condicions de vent d’entre 15 a 20 nusos, en aquest Sant Antoni inaugural hi ha inscrits, en Optimist, 33 regatistes, des quals 18 han pogut fer ses proves; i en Làser 4.7, 16 inscrits, amb 11  
que han aconseguit fer-les. Una mostra des complicat que ha estat navegar, amb molts abandonaments.Trofeo Sant Antoni

Després d’aquest mogut primer dia as mig de la mar, per ara es domini en ses dues classes és des regatistes ciutadallencs, ja que en Optimist manen a sa general Francesc Sosa i Aitana Cavaller en masculí i femení i es dos des CN Ciutadella; i en Làser 4.7, de moment, van primers es seus companys a Es Nàutic, Toni Vidal i Chantal Cavaller.

De cara a sa jornada final de demà diumenge migdia, ja s’avisa des des CN Ciutadella que a s’illa estem en alerta groga i potser no es puguin fer ses proves, tenint en compte que només en falten dues, ja que està establert en sis en total i se’n duen quatre de fetes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *