Punt final a un Campionat d’Espanya Cadet i Infantil de bàsquet amb sabor agredolç

Compartir

Punt final a un Campionat d’Espanya Cadet i Infantil de bàsquet amb sabor agredolç

Punt final a un Campionat d’Espanya Cadet i Infantil de bàsquet que per a les Illes Balears acaba amb un sabor agredolç ja que fins els darrers instants de cada un des partits s’han tingut opcions d’estar sa pròxima temporada a grup Especial. 

Ses cadets han quedat sisenes d’Espanya. Ses infantils baixen a Preferent després de perdre per un punt, es cadets també baixen després d’haver lluitat fins es final i es infantils es queden sense es premi de pujar a Especial as darrer quart. En definitiva, l’any que ve, ses cadets jugaran a Especial mentre que es cadets i es dos combinats infantils ho faran a Preferent. 

Sa selecció Cadet Femenina ha lluitat entre ses millors seleccions d’Espanya i finalment no va poder accedir a ses semifinals però sí que va lluitar per es cinquè i sisè lloc. As darrer partit des Campionat, ses jugadores dirigides per As García van perdre 43-48 contra Castella i Lleó a un partit molt igualat i que es va decidir as darrer quart. 

Per sa seva banda, es combinat Cadet Masculí, va anar de menys a més as llarg del Campionat i es va jugar la permanència contra Galícia. Un partit molt dur i igualat que es va decidir as darrer període on es gallecs van estar molt més encertats (82-71). 

A sa categoria Infantil, es combinat femení tenia s’objectiu de mantenir-se as grup Especial i no es va poder aconseguir després de perdre es partit decisiu per un punt contra Euskadi (51-52). Ct Espanya Cadete-Infantil_

D’altra banda, es combinat Infantil Masculí jugava per ascendir de Preferent a Especial i va disputar es partit decisiu per aconseguir-ho després d’haver quedat primer a sa fase de grups. Es rival a s’encontre per s’ascens va ser Extremadura. Físicament superior i que va anar gairebé tot es partit per davant as marcador. 

Es president de la FBIB, Juanjo Talens, ha assegurat que “la Federació seguirà posant tota l’energia i esforços en donar als nostres jugadors i jugadores els millors recursos per a la seva evolució i millora, sigui el que sigui el marcador final a cada partit” “Si analitzam els marcadors, els Reis no ens deixen bons regals…però els marcadors no són més que una xifra; analitzem millor sempre, a les victòries i a les derrotes el camí fet i els resultats”, “Alguns jugadors i jugadores han viscut moments que els ajudaran a créixer i millorar, a la pista i fora d’ella”. 

Talens ha agraït també sa seva “entrega i dedicació a tots els que han participat: jugadors, jugadores, (totes, no nomes els que han viatjat també els que per sempre difícils decisions tècniques o per les maleïdes lesions, no ho han fet), als seleccionadors i tècnics, fisioterapeutes i psicòlegs esportius i per suposat a les famílies que ajuden a que la pràctica d’aquest esport sigui important a la vida del seus fills i filles”.

Fotos: FBIB

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *