Presentació camiseta Sant Llorenç
Compartir

Sa comarca de Llevant acollirà es III Torneig Illes de Bàsquet

Presentació camiseta Sant Llorenç

Sa comarca de Llevant (Mallorca) acollirà es darrer cap de setmana de gener es III Torneig Illes de Bàsquet. Un esdeveniment que s’ha convertit ja en sa festa del minibàsquet balear ja que a més de reunir a 96 fiets i fietes de la categoria de Mallorca, Menorca i Pitiüses, suposa també un cap de setmana de moltes activitats paral.leles (taula rodona, 3×3, etc…) que es desenvoluparan as municipis des Llevant. 

“SANT LLORENÇ AL COR” 

Es president de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears, Juanjo Talens, i es batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, han presentat avui la camiseta d’escalfament que duran ses seleccions balears cadets i infantils as Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es disputarà a Huelva des 3 as 7 de gener. 

Amb es lema “Sant Llorenç al cor” sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears vol retre un homenatge a totes ses persones afectades per sa riada des passat 9 d’octubre i enviar, una vegada més, un missatge d’ànim i molta força totes ses famílies que van perdre a persones estimades i que d’altra banda, a dia d’avui, encara segueixen fent feina per intentar recuperar tot lo que es va fer malbé. 

Aquesta iniciativa se suma també a sa que ja s’ha impulsat aquesta temporada a través de sa fundació FEBIB 1935 que ha adquirit més de 300 camisetes benèfiques per entregar una a cada un des jugadors i jugadores des Programa de Detecció i Tecnificació de ses Illes Balears (PDTIB). D’aquesta manera, es contribueix a sa recaptació de fons per ajudar a totes ses persones damnificades per sa torrentada. 

Es batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, s’ha mostrat molt agraït amb “la reacció de la gent que ens ha donat i ens dóna dia a dia força per a seguir el camí de la recuperació. No tenim paraules per agrair tantes mostres de suport. Una vegada més l’esport ha demostrat amb el vostre gest els grans valors que transmet més enllà de les competicions”. 

Per sa seva banda, es president de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears considera que “és un orgull pel bàsquet balear i per a totes les persones que participen de la tasca federativa servir per ajudar a fer passetes cap a la plena recuperació del poble de Sant Llorenç i fer palès que l’esport és un potentíssim instrument per unir les persones en accions de millora i cooperació”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *