Lliga Creuers
Compartir

Atria es manté primer a sa Lliga de Creuers des CN Ciutadella

Lliga Creuers

Diumenge es va viure sa penúltima regata de sa Lliga 2018 de creuers des Club Nàutic Ciutadella, amb un recorregut costaner inicial d’unes 15 milles i vent del SO de 7 nusos, amb bona temperatura i mar calmada que augurava un matí preciós per ses set embarcacions en línia de sortida.

Sa sortida es donava amb una cenyida de dues milles, on ja van començar a destacar-se ses posicions, virant sa primera balisa, ‘S’aviMiki’, seguit del ‘Chica Txeca’ i un poca més ressagats, el ‘Wanderlust’ i s’Atria’. Passada sa balisa s’entrava a un tram llarg, a un descuartelar fins as Far des Cap d’Artruix; aquí, el ‘Wanderlust’ i ‘Atria’, tots dos equipats amb veles especials per a aquest rumb, van aconseguir atrapar as dos des capdavant, començant aquí un tram en popa fins a Son Saura.

Es mantenien ses posicions des primer pas de boia i es vent va anar caient, fins a amb prou feines 4 nusos. Remontar en cenyida fins a Cap d’Artruix va ser un veritable malson per a ses tripulacions, ja que a s’altura de Son Xoriguer es vent va desaparèixer per complert, optant es Comitè per escurçar sa regata a s’altura des far d’Artruix, entrant en primera posició, ‘S’aviMiki’ de Miguel Pons, seguit per ‘Chica Txeca’ de Toni Pons i ‘Atria’ de Joan Villafranca. Sa resta de sa flota  
va optar per sa retirada, veient sa impossibilitat d’acabar sa prova dins des temps limitis.

En sa classificació de sa Lliga 2018 es manté en sa primera posició ‘Atria’ de Joan Vilafranca, mancant sa darreraprova que serà dissabte que ve, dia 15 de desembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *