COPA FEDERACIO FOTO
Compartir

Tot a punt en es Club Nàutic Ciutadella per acollir sa COPA Federació Illes Balears d’optimist i bic techno 293

COPA FEDERACIO FOTO

Es Club Nàutic Ciutadella i ses aigües de Ponent es preparen per viure a partir d’aquest mateix divendres un altre intens cap de setmana de vela.

Si fa uns dies es vivia un gran Trofeu Almirall Farragut 2018, aquests dies Es Nàutic munta es Trofeu Copa Federació de les Illes Balears per a ses classes Optimist i Techno 293, que se celebrarà des 23 al 25 de novembre, organitzat per es Club Nàutic Ciutadella i sa Federació Balear de Vela (FBV).
Seran devers 80 participants Optimist i en Bic Techno entre 30 i 40 tables ses que es citaran en aquesta Copa Federació, campionat autonòmic de ses categories sub 16 (Optimist) i sub 17 (Techno), en es què cada illa ha fet unes competicions classificatòries des regatistes nivell bronce i plata i se n’ha estret un rànquing; un tant per cent proporcional as número de regastistes de cada illa, sumant un total de 79 plaçes que es diu Grup Or. 
A Menorca han sortit 11 places en Optimist de ses 79 i aquests onze són Grup Or i competiran a sa Copa Federació
Pol Ferrer (CN Villacarlos), Carlos Sánchez-Rodrigo i David Triay (CM Mahón) i Aitana Cavaller, Francesc Sosa, Toni Mesquida, Toni Juan, Borja Torres, Joan Sosa, Lluís Mesquida, Maria Montaner i Arnau Coll, tots ells des CN Ciutadella com a club més representatiu de s’illa, són des Grup Or i seran a la mar aquests dies.
Per el que fa a Bic Techno 293, es Club Nàutic Fornells representarà a Menorca en aquesta Copa Federació. En tables, no fan classificatòries perquè sa flota no té un número tancat de participants.
Ses regates es viuran a Ciutadella dissabte i diumenge, des de les 11h del matí, i aquest divendres as mateix CNC es durà a terme es control de material (control oficial des comité).
Diumenge a les 17 hores en es CN Ciutadella es lliuraran es trofeus, tant de sa Copa Federació com de s’Almirall Farragut 2018.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *