Sant Lluís Aleví C
Compartir

Un aleví del CCE Sant Lluís dóna una lliçò d’esportivitat en fallà a posta un penal

Pol Riera va tirar fluix un penal després de comprovar que un adversari havia caigut lesionat

Sant Lluís Aleví C

Es partits de futbol base, de vegades tenen detalls que engrandeixen aquest esport. S’equip Aleví D lluisser disputava as passat dissabte esseu partit de copa corresponent a la 7ª jornada des grup C davant la UE Sami C. Amb un marcador a favor de 1-3 per as jugadors de Javier Zurbano i amb es rival apretant as conjunt de Sant Lluís per aconseguir com a mínim un empat, es va produir un fet molt destacable.

Es col·legiat va decretar una pena màxima a favor des lluissers, no obstant açò, ni es col·legiat ni es jugadors blues es van adonar des fet que un jugador del  Sami es trobava estritat damunt s’herba lesionat durant sa jugada. En adonar-se d’açò, i amb sa pena màxima ja assenyalada, s’encarregat de xutar-la, Pol Riera, va decidir de bona manera llançar-la lentament a ses mans des porter local.

A conseqüència d’això, es col·legiat, va reaccionar recompensar as jugador amb una TARGETA BLANCA per bona conducta i per demostrar es jugador uns valors que en s’esport de vegades s’obliden.

Gran gest des jugador del CCE Sant Lluís que bé mereix un reconeixement públic per sa seva acció.

Felicitats Pol !

2 comentarios en «Un aleví del CCE Sant Lluís dóna una lliçò d’esportivitat en fallà a posta un penal»
  1. Desde la Unió Esportiva. Sami, queremos destacar el gesto del jugador del CCE Sant Lluis Pol Riera así como la de todo el equipo.
    Agradecer a sus formadores por su enfoque positivo y constructivo de la competición.

    Actitudes como esta, nos hacen crecer a todos como deportistas y lo más importante como personas, haciendo de la competición una experiencia formativa sin importar el resultado.
    Muchas gracias.

    David Moreno
    Coordinador UE Sami.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *