Set jugadors i dos entrenadors, representants menorquins a Huelva

Compartir

Set jugadors i dos entrenadors, representants menorquins a Huelva

Alicia Pons, te opcions també de convertir-se en la octava jugadora convocada

Foto: Toni Pons Barro

Fins a 7 jugadors menorquins han estat convocats pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, Cadet i Infantil, que es jugarà a Huelva, entre el 3 i el 7 de Gener pròxim. Menorca estarà també representada dins el Cos tècnic, amb n’Andrea Pons i en Jordi Anglada.

Els cos tècnic de cada una de les seleccions Infantil i Cadet han definit ja la llista definitiva dels combinats balears. Les seleccions tenen encara pendents algunes concentracions per acabar de preparar el campionat.

Foto: CB La Salle Mahón

El combinat Cadet femení comptarà amb tres jugadores del CD Alcázar, Nuria Mora, Marina Mercadal i Nerea Bagur. També estarà present la ciutadallenca, Clara Llufriu. Actualment està al Centre de Tecnificació, però surt de la pedrera del CB Boscos.

El combinat Infantil femení  comptarà amb la jugadora Alicia Puerta, del CB La Salle Mahón. Per la seva banda seran dos els jugadors menorquins que tindrà el combinat Infantil masculí. David Gomila, del CCE Sant Lluís, i Izan Fernández, del CB La Salle Mahón representaran s’illa a Huelva. 

Foto: CD Alcázar

Un altre jugadora, en aquest cas Infantil femení, te opcions d’entrar dins la convocatòria, ja que ha entrat com una de les tres suplents. Es n’Alicia Pons, del CD Alcázar. La mahonesa participarà en les pròximes concentracions i podria entrar en cas d’alguna baixa de la llista definitiva.

Foto: Toñi Soler

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *