Felip Moll (CN Ciutadella), és quart general i millor balear a sa Mini Barcelona 2018

Compartir

Felip Moll (CN Ciutadella), és quart general i millor balear a sa Mini Barcelona 2018

Mini Barcelona 2018 FELIP

Des de l’any 2000 i cada dos anys, sa Mini Barcelona celebra una competició plena d’al·licients per as amants de sa vela. Es navegants han de superar ses 300 milles nàutiques (555 quilòmetres) que hi ha entre sa Ciutat Comtal i Menorca i tornada un altre cop a Barcelona. I en aquest 2018 hi ha hagut protagonisme des Club Nàutic Ciutadella, ja que es seu regatista Felip Moll, resident a sa Ciutat Comptal, acabava quart classificat de sa Sèrie i com a millor de ses Illes Balears, amb un total de 20 embarcacions.

Felip Moll afrontava en solitari aquesta exigent prova d’una classe que és s’embarcació de vela més petita de sa navegació oceànica i ho feia amb sa seva embarcació ‘Allevà’, un Pogo2 (mini 588). I se’n va sortir i bé, encara que ses condicions van resultar molt complicades navegant tot sol; sense cap tipus de connexió amb s’exterior pràcticament ni cartografia electrònica i amb problemes hora de descansar. Moll, que anava lligat per evitar problemes, també va tenir hores de passar pena de vespre, amb una via d’aigua i corrents sense vent que s’apropaven a sa costa.

Mini Barcelona 2018 FELIP

Es calendari de competicions de sa classe Mini inclou un total de 14 competicions, sis de ses quals són a nes Mediterrani. Per a un regatista d’aquesta classe, sa Mini Transat és s’objectiu principal perquè es tracta d’una regata transatlàntica que consisteix a creuar s’Atlàntic en solitari i sense assistència ni comunicació, i que té lloc cada dos anys. Lògicament, es repte de Felip Moll (CN Ciutadella) és sa Mini Transat 2019, però tot dependrà de si es pot classificar ja que necessita 1500 milles en regata i 1000 de sa qualif, una travessia per es Mediterrani en solitari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *