Es Nàutic trasllada a nes 17-18 N es prestigiós ‘LXII Almirall Farragut 2018’

Compartir

Es Nàutic trasllada a nes 17-18 N es prestigiós ‘LXII Almirall Farragut 2018’

ALMIRALL FARRAGUT

El Club Nàutic Ciutadella i les nostres aigües de Ponent es vestiran de gala finalment els pròxims dies 17 i 18 de novembre i no en aquest pont de Tots Sants com estava previst per acollir una nova edició del prestigiós Trofeu Almirall Farragut 2018 de vela, a càrrec d’Es Nàutic.

Aquest esdeveniment que serà novament puntuable per al Gran Premi Consell Insular de Menorca i pel classificatori insular del Grup Plata s’havia de dur a terme aquests dies però el mal temps previst i inesperat de darrera hora a Menorca ha obligat a Es Nàutic a ajornar-lo. Per aquest LXII Almirall Farragut s’hi han citat les classes d’Optimist, Làser Radial, Làser 4.7 i Creuers, reunint-se el gruix de les flotes de tots els clubs de Menorca i també una quinzena de regatistes arribats del Club Nàutic Portixol, de Mallorca.
El primer dia es formalitzaran les inscripcions, ja des del Moll de la Trona, i posteriorment es donarà el tret de sortida de l’estimat trofeu, la joia d’Es Nàutic. Des que es va iniciar fa 62 anys l’Almirall Farragut, el club que ara presideix Rafel Torrent l’ha organitzat de manera ininterrompuda, essent ja una cita fixe al calendari insular.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *