Polida regata de sa Lliga de Tardor de Creuers amb triomf del Chica Txeca

Compartir

Polida regata de sa Lliga de Tardor de Creuers amb triomf del Chica Txeca

Lliga de Tardor de Creuers- (Xavi Cardell)

Aquests passats dies s’ha disputat en aigües de Ponent sa segona prova de sa Lliga de Tardor de Creuers de sa secció 

Lliga de Tardor de Creuers- (Xavi Cardell)

desClub Nàutic Ciutadella, realitzant es recorregut que estava previst i gaudint d’unes condicions meteorològiques espectaculars.

Després d’haver de suspendrer-se sa primera prova a causa del mal temps, aquesta setmana sí, sa flota es trobava as camp de regates a s’hora indicada, però havien d’esperar uns 45 minuts, per tal que sortís es vent.

Damunt les 11:15 hores, fins a set embarcacions protagonitzaven sortida i el Chica Txeca, ja des des primer moment, es col·locaria as capdavant. Dues voltes després, acabaria dominant sa prova ciutadellenca, seguit de S’avi Miki i del Wandelust. Uns minuts més tard entrava as port de Ciutadella Atria, de JJ Vilafranca, seguit del Marball i S’Embui.

Molt bon ambient enmig de la mar en aquesta lligueta d’Es Nàutic, esperant ja amb ganes es Trofeu Almirall Farragut 2018, que comptarà amb sa participació d’embarcacions d’altres clubs. Un trofeu esperat any rere any per tota sa vela illenca.

Lliga de Tardor de Creuers- (Xavi Cardell)Fotos: Xavi Cardell

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *