Més de 3.000 quilos de fems a la neteja del port de Ciutadella

Compartir

Més de 3.000 quilos de fems a la neteja del port de Ciutadella

Neteja del port de Ciutadella (Es Náutic)

Jornada de solidaritat i conscienciació espectacular la viscuda aquest dissabte dematí en el port de Ciutadella, amb la segonda edició de la neteja del fons del port organitzada per la secció d’escafandrisme del Club Nàutic Ciutadella, junt amb Coca Cola i altres entitats socials i de busseig de ponent. Després de tres hores d’intensa feina de part de 30 bussejadors, uns 20 caiacs de la secció de piragüisme del club i quatre embarcacions de suport, amb uns 80 voluntaris en total, al final es van treure més de 3.000 quilos de fems acumulats al port ciutadellenc.

En Toni Segovia, vocal de la secció dels escafandristes del club, ens conta que van treure de tot, “un carro de súper, un contenidor, molts i molts pneumàtics, molt de plàstic, etc. La veritat és que realment no ens n’adonam del molt brut que està el nostre port”, lamentava.

La jornada estava enmarcada dins el programa nacional ‘Mares Circulares’ de Coca-Cola i va ser de 10 en quant a la gent que es va bolcar amb les tasques de neteja, a les que també s’hi va afegir l’associació Per la Mar Viva, que es van deciar a netejar les voreres de Cala en Busquets, treient moltes bosses també de brutícia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *