Maira Westergaard en el 7 ideal de la Superliga de volei

Compartir

Maira Westergaard en el 7 ideal de la Superliga de volei

La receptora figura entre las mejores en la 1ª jornada

Maira Westergaard- MVP Iberdrola(1) Avarca de Menorca
Maira Westergaard- Receptora del Avarca de Menorca en el 7 ideal de la 1ª jornada
La receptora de Avarca de Menorca Maira Westergaard lideró a su equipo hacia el triunfo en Madrid, al igual que la colocadora Silvia Araco, que condujo a sus compañeras a la victoria en el derby catalán que abría la temporada. La líbero Raquel Diaz de Feel Volley Alcobendas completa el equipo ideal de la jornada. 
El reconocimiento de primer MVP Iberdrola de la temporada es para la central de IBSA CV CCO 7 Palmas Lidia Alonso. La gallega resultó determinante en el triunfo de su equipo sobre Emevé en el partido inaugural de la campaña. Sus 17 puntos, 3 de bloqueo, fueron claves para que las pupilas de Sergio Miguel Camarero iniciasen la temporada con tres puntos. 
Foto: Joan Antoni Gomila Mulet

This article has 4 Comments

 1. Una vegada més emprau una foto meua per a il.lustrar un article vostre sense demanar permís. I ja van com a 7 o 8 vegades que ho feis. Ja vos he cridat s’atenció varies vegades per mail i sa darrera ja ni tan sols vareu contestar. Em sembla de molt mal gust i de molt poca professionalitat per part vostra.
  Podeu donar per segur que sa propera vegada que vegi a en Jaume Fiol al pavelló li demanaré explicacions cara a cara de tot el que estau fent, així que ja pot anar cercant excuses per que haurà de mirar-me a sa cara tant si vol com no.
  És una llàstima que actueu d’aquesta manera, ja que si sa primera vegada ho haguessiu fet bé i haguessiu demanat permís no hi hauria hagut cap problema però en veure que passau de tot i que anau a la vostra sense respectar es drets d’autor, vos vaig prohibir emprar fotos meues als vostres artícles, així que ja podeu anar llevant totes ses fotos que heu emprat amb total impunitat i mala intenció.

  1. Jo agaf ses fotos de sa pagina de facebook des Volei Ciutadella. No tenc cap problema en demaner-te permìs i molt menys en firmarles, però desgraciadament no sè s’autor. Com ho podriem fer per saber si son teves? Bastaria en firmar ses fotos a nes lateral de sa foto. O si tens alguna altre opció. Graciès i mil disculpes per que com te vaig dir a nes seu moment m’agrada firmar ses fotos en nom de s’autor.
   Una abraçada.

 2. Totes ses fotos meues que publica el Club de Volei al seu mur de facebook indiquen en el comentari que les he fetes jo i totes ses fotos que public duen la meva signatura.
  Com ja vos vaig dir una altra vegada, el que heu de fer si no sabeu l’autor és demanar-ho al club.
  I una cosa és que jo cedeixi l’ús de les meves fotos al Club per a publicar-les a les seves xarxes socials i una altra és que les agafeu voltros per a il.lustrar els vostres artícles.
  Repetesc, una vegada més, fes el favor de llevar les fotos meues dels vostres artícles per que no teniu el meu permís per a utilitzar-les.
  Salutacions.

 3. No serveix de res demanar disculpes per una cosa que seguiu fent sense permís.
  I si l’autor et demana que treguis les fotos del web, com a minim li podries respectar.
  No mereixeu dir-vos “fotògrafs” si sou incapaços de de respectar els drets d’un company d’afició.

  Salut

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *