Grans resultats en es autonòmic de karate per es de Físics

Compartir

Grans resultats en es autonòmic de karate per es de Físics

Autonòmic de karate pels de físics

Aquest dissabte una expedició de 10 competidors de Físics han disputat a Palma de Mallorca es Campionat de Balears de karate en ses categories de cadet a sènior (a partir de 14 anys) en es que s’han fet amb un or de Julen Triay, dues plates de Adrià López i Judith García, i sis bronzes de Judith Àlvarez, Manel Bosch, Cristina Pons, Adrià López, Victor Marqués i Francesc Sanz. 

A l’espera de sa llista des seleccionats per disputar es Campionat d’Espanya, es de Físics confien en que es bons resultats d’aquest Campionat i es alt nivell que han demostrat, poder fer-se amb al menys quatre places.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *