Interessant i seguida xerrada a Es Nàutic sobre ‘Per un mar sense plàstics’

Conferencia Es Nautic
Compartir

Interessant i seguida xerrada a Es Nàutic sobre ‘Per un mar sense plàstics’

El món de s’esport esta molt concienciat que la mar es de tots i per açò l’hem de cuidar. Aquest dimecres a fosquet ses instal·lacions des Club Nàutic Ciutadella van acollir una interessant i concorreguda xerrada sobre, ‘Per una mar sense plàstics’, dins des cicle de xerrades que es Consell de Menorca impulsa amb es lema, ‘Una illa, una mar’, dedicades as medi marí i a sa Reserva.

Conferencia Es Nautic

As Nàutic, amb molta gent interessada en aquest tema que tant ens afecta a tots, s’hi va tractar sa Quantificació i distribució de ses deixalles marines i es seu impacte en es ecosistemes marins, amb Montserrat Compa (Investigadora de l’IEO); sa Distribució temporal i espacial de ses deixalles as fons marins i sa interacció des plàstics amb espècies d’interès comercial, de sa mà de Carme Alomar (Investigadora de l’IEO) i ses Iniciatives de s’Associació Per la Mar Viva, amb Carlos Salord (Per la Mar Viva). També hi era present i hi va participar, Javier Ares, conseller de Medi Ambient des CIM i president de sa Reserva de la Biosfera. Es conseller, davant molts socis des club, es president Rafel Torrent i públic en general, va ser qui va obrir s’acte.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*