Lliga Nacional de Karate per es Físics

Compartir

Lliga Nacional de Karate per es Físics

Fisics - karatecas

Primera prova de foc després de s’aturada estival per es karatekes de Club Shotokan de Ciutadella pertanyents as gimnàs Físics.

Aquest cap de setmana disputaran sa segona Lliga nacional de karate del 2018 en ses categories cadet i sènior (14 i 15 anys i majors de 18). Fita que es celebrarà a sa ciutat d’Àvila es proper dissabte, i en sa que hi participaran en sa jornada matinal es cadets Rafel González, Julen Triay i Adrià López en sa categoria cadet i modalitat de kúmite (combat) i López també en sa modalitat kata (tècnica) i ja en sa tanda des capvespre seran ses lluitadores Judith Álvarez i Cristina Pons que en sa modalitat de kúmite saltaran a nes tatami en ses categories cadet i sènior respectivament.  

En aquesta segona edició de sa Lliga nacional, es representants de Físics lluitaran per una plaça a sa gran final que es celebrarà a finals d’any a Guadalajara i en sa que únicament hi estan convocats es vuit millors de cada categoria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *