AON Àrbitres
Compartir

AON renova sa seva aposta per es àrbitres de ses illes Balears

AON Àrbitres

AON manté sa seva confiança en es projecte de sa Federació de Bàsquet de les Illes (FBIB). Després de continuar amb s’aposta de sa Copa i Supercopa AON, enguany continuarà amb s’sponsorització de ses equipacions des àrbitres de sa FBIB i dóna així continuïtat a sa seva aposta i implicació amb sa Federació de Bàsquet de les Illes

Es director d’AON a sa zona de Llevant i Balears, Rafael González i president de sa FBIB, Juanjo Talens, han signat s’acord entre ambdues entitats i que consisteix en sa presència d’AON a sa part frontal de sa roba des àrbitres que enguany afegeixen as seu vestuari una camiseta taronja. 

Arbits-básquet-Menorca

González ha mostrat la seva satisfacció per es fet de “continuar col·laborant aquesta temporada amb la FBIB en la promoció i foment del bàsquet i no només amb els jugadors i jugadores sinó també amb l’estament arbitral”. El director d’AON a la zona de Llevant i Balears ha destacat també “la feina que es fa des de la FBIB amb els programes de captació i formació de nous àrbitres i oficials de taula”. 

Es director d’AON manté tal com ja va dir l’any passat “que s’estament arbitral és imprescindible per es desenvolupament d’aquest esport i és important posar en valor sa figura des col·lectiu arbitral i aquest patrocini és una manera més de reconèixer la seva feina”. 

Per la seva banda, es president de sa FBIB, Juanjo Talens, ha agraït a AON sa seva aposta per continuar col·laborant amb es bàsquet de ses Illes Balears. Talens ha explicat que durant aquests darrers anys s’ha fet una aposta ferma per renovar, incrementar i millorar ses condicions des col·lectiu arbitral. És una branca més dins des pla d’acció que s’ha impulsat des de sa Federació dirigit as àrbitres de s’arxipèlag.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *