Més de mil fiets i fietes participaran aquesta cap de setmana a sa Copa AON Mini amb 102 equips inscrits

Compartir

Més de mil fiets i fietes participaran aquesta cap de setmana a sa Copa AON Mini amb 102 equips inscrits

Calendari AON MINI

Arriba sa segona edició de sa Copa AON Mini i ho fa incrementant es número d’equips inscrits i de fiets i fietes participants. Aquest cap de setmana arrenca sa competició de pretemporada més important a ses Illes per es volum de partits, jugadors i jugadores. 

102 partits a 9 pavellons de tot s’arxipelag donaran es sus a la temporada de minibàsquet a Balears. Sa competició a Mallorca es divideix en dos grups (Or i Plata) tant a masculí com a femení i es guanyadors de cada una de ses categories disputarà sa Supercopa AON Mini que es farà a Llucmajor  dissabte dia 13 d’octubre.

Tant a Menorca com a ses Pitiüses, es equips guanyadors a cada una de ses categories (masculí i femení) disptuarà sa Supercopa AON Mini. 

A Mallorca participen 75 equips masculins i femenins, 15 a Menorca i 12 a ses Pitiüses. En total són més de mil fiets i fietes a la categoria minibàsquet. Tal com ja es va fer amb sa Supercopa AON Infantil, en aquesta ocasió es podrà seguir també per TDT a través de FIBWI Live les dues finals de sa Supercopa AON Mini que es disputaran a Llucmajor dia 13 de setembre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *